2 Şubat 2011 Çarşamba

Defne Joy Foster Hayatını Kaybetti :(

 Defne Joy Foster arkadaşının evinde ölü bulundu!

Arkadaşlar, öncelikle sizinle tanışmak istiyorum. Ben Flower_Girls6. Bu bloğun yazarlarından biriyim. Ancak, maalesef üzücü bir haber ile karşınızdayım. Bir önceki akşam 'Yok Böyle Dans...
' adlı yarışma programından arkadaşlarıyla birlikte dışarıda eğlenen ve alkol alan genç sunucu, oradan Caddebostan'daki bir arkadaşının evine gitti. Astım hastası olduğu için aldığı ilaçlarla alkolün karışması sonucu fenalaşan Foster'ın arkadaşı eve doktor çağırdı. 112'yi de aradığını belirten arkadaşının iddiasına göre, acil servis gelmeden Defne Joy Foster hayatını kaybetmişti.Defne Joy Foster'in eşi İlker Yasin Solmaz da, eşinin öldüğü eve geldi. Gözyaşları içindeki Solmaz, gerekli bilgileri aldıktan sonra olay yerinden ayrıldı.

AA'dan gelen haberlere göre, Defne Joy Foster'ın Caddebostan'da öldüğü ev, Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'a ait. Olaydan sonra Ahmet Altan da olay yerine gelip bilgi aldı.


Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, üç yıl önce evlenmiş ve bir oğlu olmuştu. İlk olarak Kral TV DJ'yi olarak ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu ile dizi oyunculuğu yapmıştı.
Allah Rahmet Eylesin, Umarım Nurlar İçinde Yatarsın, Mekanın Cennet Olsun. Sevenlerine sabır, yakınlarına başsağlığı diliyoruz...

7 yorum: