31 Ocak 2011 Pazartesi

Hotbuys Aranıyor.'

Ben stardolldan Ordinary-Girl1. Beni ziyaret ettiğinizde görürsünüz zaten hotbuys koleksiyonum var. Birkaç adette Antidote, DKNY, ELLE,PPQ ve Miss Sixty vb. var. Ayrıca 1 tane LE ve 3 tane de LE sloganım var bunlardan bana uygun fiyata satabilecek olanları arıyorum...Ayrıca z.defterime de lütfen yorumlarınızı bildirin :)

HotBuys Ceketi









Hotbuys Ceketi geldi bu adresten ulaşabilirsiniz cekete...






30 Ocak 2011 Pazar

Hazurama


Arkadaşlar Disney stardollu satın almak için elinden geleni yapıyor ve şimdide "Hazurama" diye bir hesap açmış lütfen disneydollu istemediğimizi belirtelim bu kişinin ziyaretçi defterine yoksa stardollumuz elden gidiyor :,(



http://www.stardoll.com/tr/user/?id=54954413bu adresten Hazuramaya ulaşabilirsiniz...


Stardoll




Stardollu Disney satın alabilirmiş :( Kısaca çevirdim bide siz bakın

Bu henüz resmi değil, ama evet, Stardoll'u satın almak istiyoruz. Eğer bilmiyorsanız, Stardoll 90 milyondan fazla üyesi olan genç kızlar için en büyük site.

Adı da Disneydoll, Disdoll, Stardisney ya da Princessdoll olabilirmiş...

Stardoll her yaştan kızların oynayabileceği bir disney prensesi olabilirmiş...



Şubat ayı Hotbuys









Güzellik Salonu Yenilendi

Herkese merhaba,
Bildiğiniz gibi yeni güzellik salonları oldu bazı dudaklar s.s ler için ama olsun genede s.s olmadanda güzel kızlar yaratabiliriz.Şu anda resim koyamıyorum ama en kısa zamanda pohotoshop programı yükleyip size en güzel resimleri sunacağım

Hepinizi Öptüm Turkey97

Merhaba

Merhaba biz stardolldan Ordinary-Girl1, Flower_Girls6,sofia_1517, Betul_simsek, turkey97 ve 1998_eylul umarım yazılarımızı beğenirsiniz :)








Not: Kayıtlarınızdan sonra size ait olan afişi (banneri) koymayı unutmayınız. Her zaman kalın yazmaya ve Türkçe'ye özen gösteriniz. Arkaplan daima siyah renk olmalıdır, metin renkleri açık renk olursa daha okunaklı olur. Ayrıca eğik yazı türünü de kullanmayınız. Hayırlı olsun :) Bu arada ilk bir hafta içerisinde kişilerin ne kadar ilgilendiklerine göre bakabilir; sonra istersem bazılarının görevini alabilirim.